Medewerkers Lumosa | werkomgeving | driver analist

Join the club?

Bij Lumosa zijn we altijd nieuwsgierig naar talent. Mensen die het leuk vinden om verder te bouwen aan het merk Lumosa en onderdeel willen zijn van iets groters op het gebied van verduurzaming. Écht het verschil willen maken. Met een groeiende club specialisten – recht vanuit de Technologische regio van Nederland - zorgen we graag dat jij je thuis voelt. Persoonlijk en professioneel.
 
Interesse? Hieronder vind je een overzicht van alle vacatures. Staat er niet bij wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@lumosa.eu.

Mechanical Engineer

Ben jij technisch ingesteld en word je enthousiast van een verantwoordelijke functie waar je écht het verschil kan maken? Vind je het daarnaast belangrijk om een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst door o.a. bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes te verduurzamen? Dan ben jij misschien wel de Mechanical Engineer die we zoeken! Lumosa is een snelgroeiende organisatie waar we geloven in een elektrisch aangedreven toekomst.  Met specialisten in mechanica, elektronica én software realiseren we innovatieve oplossingen: 100% in eigen huis. Van tekentafel tot eindproduct.

Lumosa product | LED verlichting | grijze technische tekening armatuur

Medewerker binnendienst

Ben jij een echte aanpakker, wil je onderdeel zijn van een hecht team en vind jij het leuk om met je handen te werken? Vind je het daarnaast belangrijk om een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst door o.a. bedrijven, sportparken, stadions en publieke ruimtes te verduurzamen? Dan ben jij misschien wel de medewerker binnendienst die we zoeken!

Medewerkers Lumosa | werkomgeving | assemblage specialist

Service Monteur

Ben jij een held op het gebied van techniek, kom je altijd met de beste oplossingen en ben je graag onderweg? Dat komt goed uit! Lumosa zoekt namelijk een enthousiaste Service Monteur buitendienst die verantwoordelijk is voor o.a. het oplossen van storingen aan onze duurzame producten: laadpalen & ledverlichting.

Lumosa product | LED verlichting | armatuur ingezoomd op 60 graden lens