LED VOOR LED

MAKEN WIJ DE WERELD EEN BEETJE BETER

OP MAAT GEMAAKT

Dankzij onze achtergrond in energiezuinige ledverlichting hebben we alle expertise in huis om ook echt het verschil te maken.

 

Lumosa's ledverlichting wordt volledig op maat gemaakt. We luisteren naar jouw wensen, kijken naar de mogelijkheden en ontwikkelen vervolgens een persoonlijk lichtplan met het oog op alleen de allerbeste kwaliteit. Vervolgens worden álle armaturen nauwkeurig (in huis) uitgericht, zodat ze direct bij jou geplaatst kunnen worden. Áltijd 100% veilig, van superieure kwaliteit & de garantie dat het perfect werkt.

 

Lumosa product | LED verlichting | zwart technische tekening armatuur
Link icon

Sportveldverlichting

Link icon

Stadionverlichting

Link icon

Industriële verlichting

Link icon

Publieke verlichting

Stadio Legnago - Italië

Vraag je je af wat wij doen? Bekijk dan deze video!

Modulair & duurzaam

Wij maken het extra duurzaam door onze oplossingen zo modulair mogelijk op te bouwen. Zodat je makkelijk een klein onderdeel vervangt en niet de hele armatuur. Alles werkt op bestaande infrastructuur, zodat de stap naar energiezuiniger licht veel makkelijker te maken is. Laagdrempelig en modulair. Diezelfde principes passen we overal toe. En al onze producten worden in de toekomst DC ready, klaar voor de dag waarop gelijkstroom definitief zijn gelijk krijgt.

Lumosa product | LED verlichting | armatuur LED modules bovenaanzicht

De verbindende kracht: LumosaTouch

Alles wat we maken sluit op elkaar aan, met onze software als verbindende kracht. LumosaTouch is één slimme applicatie die is voorbereid op toekomstige functies en toepassingen. Eén app die klaar is voor een ecosysteem waarbinnen alles samenwerkt. De intelligente software biedt optimaal gemak en gebruiksvriendelijkheid aan sportclubs, bedrijven en organisaties over de hele wereld. 

 

Met weinig inspanning veel energie besparen? Automatiseer eenvoudig je verlichting, heb inzicht in je energieconsumptie en koppel LumosaTouch met andere systemen, zoals een toegangs- of reserveringssysteem. Easy, toch?

Subsidies

Onze producten dragen bij aan een duurzamere wereld, een wereld voorbereid op de toekomst. Hiervoor zijn verschillende subsidies en financiele regelingen beschikbaar. Ben je geinteresseerd in duurzame producten? Lees op de volgende pagina meer over subsidies in jouw regio. 

Led verlichting | stadion verlichting | hockey North Harbour drone beeld

Hulp nodig?

Vraag ons gerust. Bij Lumosa proberen we je op elke mogelijke manier te helpen. Twijfel niet om ons te benaderen voor al je vragen.

Medewerkers Lumosa | werkomgeving | R&D software ingenieurs

Veelgestelde vragen (FAQ)

Ja, elk land heeft haar eigen financieringsregelingen. Onze specialisten kunnen je hier meer informatie over geven of zelfs helpen bij het aanvragen van een subsidie. Lees meer over verschillende subsidies op deze pagina.

De armaturen van Lumosa zijn geschikt voor alle sportvelden en vrijwel alle omstandigheden. Ledverlichting zorgt ervoor dat bewegingen beter worden waargenomen en voor een gelijkmatige lichtverdeling. Sporters geven aan dat zowel binnen als buiten hun spelplezier is toegenomen na de installatie van ledverlichting. Uiteraard passen wij het lichtplan en product per sportveld aan, zodat het optimaal is afgestemd op jouw sport.

Een ander groot voordeel van ledverlichting is dat er praktisch geen onderhoud nodig is, waarmee er nog veel geld bespaard kan worden. De armaturen moeten af en toe schoongemaakt worden, maar behoeven geen verder onderhoud. Met de installateurs kunnen vaak afspraken gemaakt worden over het onderhoud van de ledverlichting.

Ledverlichting behoeft maar weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. De levensduur van onze verlichting is ongeveer 25 jaar.

Hoeveel kosten en energie je kan besparen door over te stappen naar ledverlichting van veel factoren afhankelijk. Dit hangt onder andere af van kenmerken van je sportveld, bedrijf of publieke ruimte, maar ook van de verlichting die je nu gebruikt. In de meeste gevallen zien we een besparing tot wel 65 %!

Ledverlichting biedt veel voordelen, welke samenhangen met de toepassing. Allereerst kiezen veel sportclubs, bedrijven en gemeente voor ledverlichting vanwege de lange levensduur. Ledverlichting verbruikt daarbij ook nog aanzienlijk minder energie. Er zijn nog veel meer voordelen: Ledverlichting verdeelt het licht met meer gelijkmatigheid, heeft geen tijd nodig om op te warmen en biedt ook de optie om licht vlot te dimmen en aan of uit te zetten.

 

Daarnaast is ledverlichting makkelijk aan te sturen met de LumosaTouch applicatie.