OVER LUMOSATOUCH

Klaar om de regie over jouw ledverlichting in eigen handen te nemen én tegelijkertijd energie te beparen? LumosaTouch is een slimme applicatie die is voorbereid op toekomstige functies en toepassingen. Één app die klaar is voor een ecosysteem waarbinnen alles samenwerkt. We gebruiken onze kennis en ervaring om energie in goede banen te leiden. Alles wat we maken sluit op elkaar aan, met onze software als verbindende kracht.

 

Deze intelligente software biedt optimaal gemak en gebruiksvriendelijkheid aan sportclubs, bedrijven en organisaties over de hele wereld. Met weinig inspanning veel energie en dus geld besparen. Dat is wat je wilt, toch?

Hoe LumosaTouch werkt

Benieuwd hoe je de regie over jouw stadion, sportpark, kantoor of publieke ruimte in eigen handen kunt nemen met LumosaTouch? Deze video legt je haarfijn uit hoe LumosaTouch werkt én welke voordelen het voor jou heeft. Watch & learn!

Integreer slimme systemen

Personaliseer je LumosaTouch app door een koppeling met andere slimme systemen. LumosaTouch maakt gebruik van open protocollen. Maak een verbinding met het besproeiingssysteem, kentekenherkenning of toegangssysteem met de LumosaTouch app.

Led verlichting | stadion verlichting | hockey North Harbour drone beeld hoog

Inzicht in je energieverbruik

Krijg inzicht in je energieverbruik. Krijgt een duidelijk overzicht en zie direct waar je nog meer energie en kosten kan besparen.

Lumosatouch LED verlichting sport | desktop weergave met energieverbruik van de Lumosa verlichting

Hulp nodig?

Vraag het ons. Bij Lumosa proberen we je te helpen op elke manier mogelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen.

Medewerkers Lumosa | werkomgeving | R&D software ingenieurs